Λογότυπο Γιάννης Χωματουργικές Εργασίες Ρόδος
cropped-Giannis-Xwmatoyrgikes-Ergasies-Icon.png

Γιάννης - Χωματουργικές Εργασίες

Ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε χωματουργική εργασία στη Ρόδο

Είτε πρόκειται για ιδιωτικό έργο, είτε για δημόσιο, η εταιρεία “Γιάννης – Χωματουργικές Εργασίες” εγγυάται άψογη υλοποίηση με συνέπεια, ταχύτητα και σεβασμό στις ανάγκες σας.

Ποιοι είμαστε

  • 45 χρόνια εμπειρίας: Ο Γιάννης Κ. Κουφού, υπεύθυνος της εταιρείας, δραστηριοποιείται στον χώρο των χωματουργικών εργασιών από το 1978, με πλήθος πετυχημένων έργων στο ενεργητικό του.
  • Αξιόπιστες συνεργασίες: Μακροχρόνιες συνεργασίες με οργανισμούς όπως η “Σχεδιοδομή”, τον Δήμο Ρόδου και τον Δήμο Ιαλυσού κ.α. που μας εμπιστεύτηκαν για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.
  • Εξειδικευμένοι χειριστές: Διαθέτουμε άρτια καταρτισμένους χειριστές μηχανημάτων, οι οποίοι εγγυώνται την ασφαλή και αποτελεσματική υλοποίηση κάθε εργασίας.

Τι μας κάνει τον ιδανικό σας συνεργάτη;

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε;

Με την πολυετή εμπειρία στις χωματουργικές εργασίες έχουμε την ικανότητα να μπορούμε, όσο το δυνατό, να ανακαλύπτουμε ή να προβλέπουμε τυχών εμπόδια ή δυσκολίες στον χώρο εργασίας, κάτι που βοηθά στην σωστή εκτίμηση του χρόνου και του κόστους εργασίας, χωρίς να υπάρχουν «κρυφά κόστη».

Όλα τα παραπάνω έχουν ως επακόλουθο την αποτελεσματική και πάντα εμπρόθεσμη ολοκλήρωση των εργασιών, με σκοπό το βέλτιστο όφελος των πελατών μας.

Για οποιοδήποτε αίτημα ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.